2018-10-17 14:54Nyheter

​Com Hem ny tjänsteleverantör i TRAMAN

null

Den 17 oktober lanserar Com Hem sina bredbands- och tvtjänster i Tranås Energis fibernät TRAMAN. Tjänsterna beställs enklast via den nya portalen, där alla tjänster och leverantörer finns samlade.

- Vi på Com Hem vill nå så många hushåll som möjligt med våra tjänster och paketeringar och samarbeten med stadsnät är viktiga för oss. Det är mycket glädjande att vi nu finns i TRAMAN och vi hoppas att kunderna kommer att uppskatta vårt utbud av tjänster och paketeringar, säger Leo Safford, Produktchef på Com Hem.

I dagsläget kan Com Hem väljas som tjänsteleverantör av den som har en villaanslutning, men på sikt kommer de att finnas tillgängliga även för lägenhetskunder.

Ny tjänsteportal för aktivering
Nu finns även en ny självaktiveringsportal, där den som är ny eller passiv TRAMAN-kund kan se aktuella tjänsteleverantörers utbud, beställa samt aktivera anslutningen på några minuter.

Portalen kan idag användas av den som har en villaanslutning och nås på http://portal.traman.se. Tranås Energi arbetar för att successivt ge även lägenhetskunder möjlighet att beställa tjänster denna väg. Självklart går det fortfarande bra att beställa tjänster direkt via tjänsteleverantören.

- Vi är glada att kunna erbjuda ännu en tjänsteleverantör i TRAMAN och att samtidigt göra det enklare för våra kunder att beställa tjänster och komma igång, säger Niklas Johansson, VD på Tranås Energi.


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman