2012-02-08 20:30Nyheter

Diplomerade av Älvräddarna

null

Den 6 februari mottog vi organisationen Älvräddarnas diplom för vårt arbete med biologisk mångfald. På kontoret på Norra Storgatan i Tranås samlades representanter från bl.a. Länsstyrelserna i Jönköping och Östergötland, Älvräddarna och Naturskyddsföreningen för att medverka vid överlämnandet av diplomet. Vi har fått diplomet för vårt arbete med biologisk mångfald och vår miljöanpassning av våra vattenkraftverk. Kriterierna är enligt Älvräddarna de mest heltäckande och kompromisslösa gällande vattenkraft i Sverige.

"Vi är otroligt glada och stolta att som enda energibolag i Sverige få ta emot detta diplom", säger VD Niklas Johansson. 


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman