2015-01-19 11:42Nyheter

​Fjärrvärme till Tostås

Nu undersöker Tranås Energi intresset för fjärrvärmeanslutning i området Tostås i Tranås. På tisdag får de ca 260 berörda villorna i området mer information i brevlådan.

Tranås Energi har en långsiktig plan för hur utbyggnaden av fjärrvärme i de delar av Tranås som ännu inte är anslutna ska ske. Under 2015 kommer man se över intresset och, om tillräckligt intresse finns, påbörja utbyggnadsprojekt i Granelund, Tostås och Hjälmaryds industriområde.

Nu har turen kommit till området Tostås och en förfrågan skickas i dagarna ut till de berörda hushållen. Intresserade villaägare uppmanas att göra en intresseanmälan och får då en kostnadsfri offert på vad anslutningen kommer att kosta.

För att kunna starta ett anslutningsprojekt i Tostås krävs att ca 50 % av de som tillfrågas gör en beställning. 

För mer information om projektet kontakta Magnus Adolfsson på telefon 070-292 55 21 eller via e-post till magnus.adolfsson@tranasenergi.se.


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman