2015-09-30 10:51Nyheter

Lyckad gala för Östersjölaxen

null

Måndagen den 21 september gick Stiftelsen för Östersjölaxens välgörenhetsgala "En kväll för laxen" av stapeln på Berns i Stockholm. Den lyckade galan drog in över tre miljoner kronor till deras fiskevårdsfrämjande projekt med inriktning på just Östersjölaxen.

Tranås Energi var en av sammarbetspartnerna till galan där Kung Carl XVI Gustaf och prinsessan Christina fanns bland hedersgästerna. Syftet med galan var att belysa laxens hotade situation samt att samla in pengar till de fiskevårdsfrämjande projekt som Stiftelsen för Östersjölaxen driver. Genom donationer samt kvällens välgörenhetsauktion samlades över 3 miljoner kronor in.

Vi är glada att kvällen blev lyckad och den stora summan insamlade pengar, som vi hoppas ska leda till fler glada lekande laxar i Sveriges älvar!

Läs mer om Stiftelsen för Östersjölaxens arbete på www.balticsalmonfund.org.

Foto copyright: Clas Göran Carlsson


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman