2013-05-29 15:26Nyheter

Lyckat Energikicken 2013

null

I tisdags kväll sprangs årets omgång av motionsloppet Energikicken och precis som tidigare var Tranås Energi en av huvudsponsorerna. Rekordmånga 890 personer sprang, joggade eller gick det fem kilometer långa loppet runt Tranås centrum och längs Svartån. Start och mål var som vanligt vid Gapskrattet bakom Stadshuset. Efter loppet delades picknickkassar ut till alla som deltagit och tack vare det hyfsade vädret satt de flesta kvar och åt under prisutdelningen.

Första kvinna och man att springa i mål fick var sitt hederspris och sedan lottades nitton priser ut bland alla som deltagit i loppet. Tranås Energi stod för första, andra och tredje pris i form av energi värt 6000 kr, 4000 kr samt 2000 kr, som gick till tre lyckliga Tranåsbor.

Vi tackar alla som deltog för en trevlig kväll!


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman