2017-06-16 09:28Nyheter

​Mer tv i TRAMAN i höst

null

Junet AB, som idag levererar bredband och telefoni inom Tranås Energis fibernät TRAMAN, utökar under hösten sina tjänster i nätet med tv.

Sedan två år tillbaka är Jönköpingsbaserade Junet en av tjänsteleverantörerna inom fibernätet TRAMAN. Sedan start har de erbjudit bredband och telefoni i nätet och utökar under hösten 2017 sitt utbud med Junet Kalejdo, en komplett TV-plattform där kunden kommer att kunna beställa kanalpaket efter eget tycke och smak. Junet kommer att kunna tillhandahålla Viasats kanalpaket, men även Cmore kommer att vara en möjlighet.

- Att leverera en fullgod TV-lösning har länge legat på vår önskelista och efterfrågan har varit stor, så det känns skönt att äntligen kunna omvandla ord till handling och presentera något vi kan vara stolta över. Vår TV-lösning kommer lanseras under hösten och för den nyfikna kommer mer information presenteras löpande på www.junet.se, säger Peter Samuelsson på Junets Tranåskontor

- Vi ser förstås positivt på att Junet utökar sitt tjänsteutbud till att nu även omfatta tv, säger Niklas Johansson, vd på Tranås Energi.

Fibernätet TRAMAN befinner sig just nu i en aktiv utbyggnadsfas med pågående utbyggnadsprojekt i Sommen och på Sjukhusområdet. Till hösten påbörjas utbyggnaden i Kimarp och Diplomaten och till våren i Granelund samt på Tingshusområdet. Parallellt undersöks intresset för fiberanslutning på landsbygden i Tranås kommun. Ca 95 % av Tranås invånare kommer ha tillgänglighet till TRAMAN år 2018.


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman