2016-02-04 13:16Nyheter

Nöjda kunder hos Tranås Energi!

null

Bra, lokalt och miljövänligt - det är ord våra kunder förknippar med oss. Det visar resultatet av den kundundersökning vi genomfört under slutet av 2015.

Vad våra kunder tycker är väldigt viktigt för oss. Därför gör vi regelbundet undersökningar som mäter deras nöjdhet inom våra olika verksamhetsområden. Under slutet av 2015 genomförde vi med hjälp av Mistat AB den senaste undersökningen, som vi nu fått resultatet av. Det är glädjande nog mycket bra!

De uppringda kunderna fick gradera vad de tycker om oss inom våra olika verksamheter samt vårt miljöarbete, vår administration, kundservice och information. De tillfrågade kunderna lyfter speciellt fram vårt miljöarbete, att vi är lokala, driftsäkra och prisvärda.

Jämfört med andra energibolag är vi i topp gällande kundens nöjdhet överlag och vårt miljöansvar. När den första NKI-mätningen* gjordes 2008 kände 20 % av de tillfrågade till vårt miljöarbete. För varje undersökning som genomförts sedan dess har antalet ökat, och i den senaste säger 71 % att de känner till att vi gör något för att värna om miljön. Många nämner vår vattenkraft och det nya kraftvärmeverket som exempel på detta.

- När våra kunder beskriver oss med tre ord är det ”bra”, ”lokalt” och ”miljövänligt” de använder i störst utsträckning. Det är ett kvitto på att vi lyckats med vårt mål att vara ett lokalt förankrat energibolag med fokus på miljö, säger vår vd Niklas Johansson.

De totala NKI-värdena i undersökningen blev 76,5 för privatkunder och 76,2 för företagskunder. Det är vi stolta över! Vi fick också många bra kommentarer om hur vi kan förbättra oss och dessa kommer vi självklart att arbeta vidare med, för att ännu bättre leva upp till och överträffa våra kunders förväntningar.

Vi vill tacka alla kunder som deltagit i undersökningen.

*NKI står för "nöjd kund index" och är ett värde för att mäta hur nöjda kunderna är med ett företag de handlar med.


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman