2016-11-16 10:21Nyheter

Nominerade till Tranås Energis miljöpris

null

På fredag anordnas Tranåsgalan i Tranås, kvällen då stadens näringsliv uppmärksammas lite extra. Traditionsenligt delas flera utmärkelser ut och bland dessa finns för andra året Tranås Energis miljöpris.

Tranås Energis miljöpris ska gå till ett företag i kommunen som utmärkt sig genom sina miljöförbättrande åtgärder. Allmänheten har under året haft möjlighet att nominera företag och juryn har nu utsett ett av dessa till vinnare.

De nominerade företagen som har chans att få priset är:

Länsförsäkringar Jönköpings lokalkontor i Tranås
För bl a sitt miljötänk i litet och stort, från kontorsinköp till elbilar samt delaktigheten i framtagandet i en översvämningskartering kring Svartån.

Brehmers Industrilackering AB
För bl a sitt aktiva arbete för att förebygga föroreningar samt satsningar på energieffektiviseringsåtgärder och återvinning.

AB Tranåsbostäder
För bl a sitt aktiva och strukturerade arbete med energieffektivisering.

- Alla tre nominerade är väl förtjänta av att få priset då de på olika sätt arbetar aktivt med sitt miljöarbete och har gjort betydande skillnad i frågan, säger Niklas Johansson, vd på Tranås Energi.

Vilket av dessa företag som vinner utmärkelsen samt får 10 000 kr att skänka till valfri miljöorganisation avslöjas på Tranåsgalan den 18 november.


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman