2012-03-26 09:26Nyheter

Önskepris - mobilappen som hjälper dig teckna elavtal i rätt tid!

null

I fredags släpptes Tranås Energis mobilapp Önskepris på Google Play (tidigare Android Market).
Appen hjälper dig att hålla koll på elpriserna på våra 6-månaders, 1-års och 3-årsavtal så att du kan teckna i rätt tid.


Elpriserna pendlar upp och ner varje vecka - vem har tid att hålla koll på dem och när det är en bra tid att teckna avtal? Nu finns mobilappen som gör det åt dig!

Ditt önskepris syns till vänster på huvudskärmen, och till höger finns priset på det lägsta avtalet just nu. En röd eller grön pil visar om det gått upp eller ner sedan sist. Appen funkar så att du ställer in ditt önskepris och när något av våra elavtal uppfyller det får du en avisering i telefonen. När du fått ditt önskepris syns knappen "Teckna avtal". Trycker du på den kan du sedan välja om du vill teckna via vår hemsida eller ringa vår elsäljare. Enklare blir det inte!

Ladda ner appen här.

Appen släpps även för iPhone inom kort.


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman