2020-04-09 13:42Nyheter

​Snart kan bygget av Bredstorp Solpark starta

null

Nu har Tranås Energi startat förberedelserna inför bygget av Bredstorp Solpark, den andelsägda solcellsparken utanför Tranås.

Sista dag för bokning av andelar i Bredstorp Solpark har nu passerats. Intresset har varit stort och totalt har ca 140 privatpersoner och företag bokat andelar i den blivande solcellsparken. Nu är det dags för nästa fas i projektet.

Parken kommer att byggas i närheten av motorbanan i Bredstorp. Idag finns dåligt växande skog på platsen och under veckan har man börjat ta ned denna för att göra plats för solpanelerna. Därefter ska Länsstyrelsen genomföra en arkeologisk undersökning av platsen, innan bygget kan starta.

Om allt fortsätter att gå enligt plan kommer solparken att färdigställas under sommaren. 


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman