2012-11-19 08:46Nyheter

Tranås Energi blev årets Tranåsambassadör

Under Tranåsgalan den 16 november utsågs Tranås Energi till årets Tranåsambassadör. Priset delades ut av kommunstyrelsens arbetsutskott och motiveringen löd:

"Med miljö och klimat som bärande ingredienser i affärsverksamheten har man stärkt sitt varumärke och breddat sitt kundunderlag långt utanför kommunens gränser. Företaget har med grön kreativitet skapat stort utrymme i riksmedia och vunnit erkännanden från officiellt håll. Att ett företag i energibranschen diplomeras av Älvräddarföreningen är unikt och ett bevis för att miljö- och klimatanpassad affärsutveckling är både lönsamt och samhällsutvecklande".

- Vi är mycket glada och stolta över detta och kommer att förvalta det väl, säger Niklas Johansson, VD på Tranås Energi.


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman