2015-03-13 14:06Nyheter

​Tranås Energi delar ut miljöpris

null

Tranås Energi vill lyfta fram lokala initiativ och åtgärder för miljön. För att främja detta delar vi i år ut pris till ett företag som utmärkt sig på området, vi kallar det Tranås Energis miljöpris.

Nomineringen till Tranås Energis miljöpris är nu öppen och företag kan nomineras till och med 1 oktober 2015. Den som vill nominera ett företag, sitt eget eller ett annat, gör detta via Tranås Energis hemsida, www.tranasenergi.se/miljopris.

- Miljö och miljöförbättrande åtgärder är en naturlig del av vår verksamhet och något vi arbetar hårt med på flera sätt. Vi vill inspirera andra företag till att berätta om sitt miljöarbete så att vi alla kan utvecklas ännu mer, säger Niklas Johansson som är vd på Tranås Energi.

En jury bestående av Niklas Johansson vd på Tranås Energi, Fredrik Skaghammar miljöchef på Tranås kommun samt Andreas Olsson och Jakob Bergengren från Länsstyrelsen Jönköping kommer att utse ett vinnande företag som sedan presenteras vid Tranåsgalan 2015. Vinnaren får 10 000 kr att skänka till valfri miljöorganisation. 


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman