2019-06-03 13:50Nyheter

Tranås Energi erbjuder laddboxar för hemmaladdning

null

Tranås Energi utökar sitt utbud med laddboxar för hemmaladdning av elfordon.

Antalet elbilar i Tranås ökar och för att möta efterfrågan samt bidra till att bilarna laddas på ett säkert sätt börjar Tranås Energi nu att sälja laddboxar för hemmaladdning.

Boxarna är av märket Garo och säljs inklusive installation. Boxen sätts upp på väggen eller på en stolpe och fungerar för alla typer av el- och hybridbilar. Kunden väljer själv om boxen ska vara med eller utan fast kabel och kan göra olika tillval som wifi-anslutning och lastbalansering.

- Med en laddbox får du i princip en egen laddstation hemma, som alltid är tillgänglig för snabb och säker laddning. Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder detta helhetskoncept, säger Niklas Johansson, vd på Tranås Energi.

En laddbox kostar från 14 995 kr inkl. uppsättning på vägg och installation. Boxarna uppfyller kraven för Naturvårdsverkets ladda hemma-bidrag.


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman