2017-03-01 15:56Pressmeddelande

80 % valde TRAMAN!

null

Det står nu klart att Tranås Energi bygger ut fibernätet TRAMAN till Sjukhusområdet och Kimarp. Intresset för anslutning var stort, över 80 % av de som tillfrågats har gjort en beställning.

Under vintern har Tranås Energi undersökt intresset för anslutning till fibernätet TRAMAN i fem villaområden i Tranås, Sjukhusområdet och Kimarp med planerad utbyggnadsstart hösten 2017 samt Granelund, Tingshusområdet och Diplomaten med planerad utbyggnadsstart våren 2018.

Nu har sista beställningsdag passerat för boende i Sjukhusområdet och Kimarp och över 80 % av de tillfrågade villaägarna har valt att beställa en TRAMAN-anslutning. Nu fortgår projektet genom projektering och upphandling av material. Tranås Energi planerar att påbörja grävningen för stamnätet till hösten, efter semestrarna.

- Det är fantastiskt kul att intresset är så stort, vilket vi tror beror på att vi är en lokal och pålitlig aktör kombinerat med vår jämförelsevis låga anslutningskostnad. Vi planerar att fortsätta hålla ett högt utbyggnadstempo även framöver, säger Niklas Johansson, vd på Tranås Energi.

Parallellt arbetar Tranås Energi just nu med färdigställandet av fiberutbyggnaden i Ängaryd samt den kommande utbyggnaden till norra Sommen, som planeras starta senast 1 april.

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster.

All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar. Vår elproduktion är märkt Bra Miljöval och som enda energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft.

Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman