2018-02-12 13:44Pressmeddelande

​Bahnhof ny tjänsteleverantör i TRAMAN

null

Utbudet i Tranås Energis fibernät TRAMAN växer, nu ansluter Bahnhof som ny tjänsteleverantör.

Sedan början av februari har TRAMAN-anslutna privat- och företagskunder möjlighet att välja Bahnhof som leverantör av bredband och ip-telefoni.

- Vi är glada att nu kunna erbjuda ännu större valmöjlighet i TRAMAN, säger Niklas Johansson, vd på Tranås Energi.

- Bahnhof levererar blixtsnabbt bredband till hela landet och tillsammans med Tranås Energi får ännu fler tillgång till vårt toppsäkra nät Northern Light, säger Bahnhofs vd Jon Karlung.

För mer information om Bahnhofs tjänsteutbud och priser se www.bahnhof.se/traman.

Sedan tidigare finns A3 (tidigare AllTele), Junet och VÖKBY som tjänsteleverantörer i fibernätet TRAMAN. Avtal finns även med Boxer och Com Hem, det återstår dock en del tekniskt arbete innan dessa kan börja leverera sina tjänster.

Tranås Energi fortsätter under våren utbyggnaden av nätet i Granelund, Tingshusområdet samt på Diplomaten i Tranås. Under våren väntas Länsstyrelsen lämna besked gällande om Tranås Energi får offentliga stöd för fortsatt fiberutbyggnad på landsbygden.

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster.

All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar. Vår elproduktion är märkt Bra Miljöval och som enda energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft.

Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman