2017-07-03 10:27Pressmeddelande

​Com Hem och Boxer nya tjänsteleverantörer i TRAMAN

null

Nu växer tjänsteutbudet i Tranås Energis fibernät TRAMAN. Till hösten börjar Com Hem och Boxer leverera bredband, tv och telefoni i nätet.

Tranås Energi har tecknat avtal med Com Hem och Boxer, som nu kommer in som nya tjänsteleverantörer i fibernätet TRAMAN. För TRAMAN-anslutna kunder innebär detta en ökad valfrihet.

- Vi är förstås glada att kunna erbjuda våra TRAMAN-kunder fler valmöjligheter och ett större utbud. Både Com Hem och Boxer är stora kända varumärken med ett stort produktutbud, inte minst när det gäller tv, säger Niklas Johansson, vd på Tranås Energi.

Både Com Hem och Boxer kommer att leverera bredband och tv i nätet och Com Hem erbjuder även fast telefoni. Båda planerar att påbörja försäljning av sina tjänster under sommaren, med leveransstart under hösten.

- På Com Hem vill vi nå så många hushåll som det är möjligt med våra tjänster och därför är samarbeten med stadsnät viktiga för oss. Att Tranås Energi har valt att ta in oss i sitt nät är mycket glädjande och vi hoppas att kunderna kommer att uppskatta vårt utbud av tjänster och bredband med Sveriges snabbaste wifi, säger Stefan Trampus, försäljningsdirektör på Com Hem.

- Vi på Boxer vill att bredbandstjänsten ska vara enkel, pålitlig och passa de olika behov som användarna har, precis som vår tv-tjänst. Vi kallar det för frihet med fiber och tv. Jag hoppas att kunderna kommer att uppskatta att Boxer nu finns i Tranås Energis utbud, säger Jonas Lönnquist, vd på Boxer.

Sedan tidigare finns AllTele, Junet och VÖKBY som tjänsteleverantörer till privatkunder i TRAMAN. Fibernätet befinner sig just nu i en aktiv utbyggnadsfas med pågående utbyggnadsprojekt i Sommen och på Sjukhusområdet. Till hösten påbörjas utbyggnaden i Kimarp och Diplomaten och till våren i Granelund samt på Tingshusområdet. Parallellt undersöks intresset för fiberanslutning på landsbygden i Tranås kommun. 

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster.

All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar. Vår elproduktion är märkt Bra Miljöval och som enda energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft.

Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman