2014-08-29 10:43Pressmeddelande

Invigning av Tranås Energis nya kraftvärmeverk

null

Nu står Tranås Energis nya kraftvärmeverk klart, den största investeringen någonsin i Tranås kommuns historia. Lördagen den 30 augusti ska det invigas med ett stort kalas för allmänheten.

Mellan kl 13-17 bjuder Tranås Energi på ett program med aktiviteter för hela familjen, bland annat invigningsceremoni med Eskil Erlandsson, trollerishow med Jimmy trollkarl samt musik med Tranåsbandet Attitude och Linda Bengtzing. Naturligtvis kommer det även att finnas möjlighet
att ta en närmare titt på kraftvärmeverket genom att gå någon av de guidade rundturerna under eftermiddagen.

Den officiella invigningsceremonin sker kl 15.00. Efteråt finns det möjlighet för journalister att ställa ytterligare frågor till Tranås Energis vd Niklas Johansson och landsbygdsminister Eskil Erlandsson. Till invigningen samarbetar Tranås Energi med lokala leverantörer och samarbetspartners för att gynna de lokala företagen.

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster.
All el vi säljer är 100 % förnybar och som enda energibolag i Sverige har vi har nyligen mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman