2015-07-02 13:18Pressmeddelande

​​​Junet AB ny tjänstelevernatör i TRAMAN

null

Nu kommer Junet AB in som ny tjänsteleverantör i Tranås Energis fibernät TRAMAN. Sedan 1 juli erbjuder de sina tjänster inom bredband och telefoni till både privatkunder och företag och öppnar samtidigt ett lokalt kontor i Tranås.

Sedan 2005 har Junet erbjudit bredbandstjänster i Jönköping och levererar idag även telefoni och WiFi-lösningar till både privatpersoner och företag. Som anslutna till Tranås Energis fibernät TRAMAN ger de nu alla kunder i nätet möjlighet att beställa bredbands- och telefonitjänster via dem.

- Tranås är en ort vi länge funderat på att etablera oss i. Tidigare i år föll äntligen alla pusselbitar på plats och vi är nu mycket glada att kunna öppna ett lokalkontor i Tranås som även blir basen för vår tekniska säljare, Peter Samuelsson. Med ett lokalkontor i Tranås och med Peters erfarenhet och kännedom om bland annat TRAMAN kan vi erbjuda lika bra service i Tranås som vi erbjudit i Jönköping i över tio år, säger Mattias Lind på Junet.

TRAMAN är ett öppet fibernät som vilken tjänsteleverantör som helst får ansluta sig till. Sedan tidigare finns AllTele och VÖKBY som leverantörer för privatpersoner och Tranås Energi fortsätter att arbeta aktivt för att bredda utbudet i nätet.

- Vi är glada att nu kunna erbjuda våra kunder tjänster genom ytterligare en leverantör i TRAMAN, säger Niklas Johansson, vd på Tranås Energi.

Tranås Energi har idag drygt 1800 kunder i fibernätet TRAMAN. Planen är att hålla ett högt tempo i utbyggnaden av nätet de närmaste åren och just nu pågår anslutningsprojekt på Söder, i Stoeryd samt i Sommen.

Presskontakt Tranås Energi
Niklas Johansson, 073-984 42 89, niklas.johansson@tranasenergi.se

Presskontakt Junet
Mattias Lind, 070-363 13 52, mattias.lind@junet.se

För mer information om Junets utbud och priser se www.junet.se eller ring 0140-77 19 00. 

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster.

All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som enda energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. 

Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman