2019-12-04 15:00Pressmeddelande

​Kabelbyte påverkar framkomligheten

null

Med start under vecka 49 utför Tranås Energi kabelbyte på en sträcka mellan Löfstadkyrkan och seniorboendet Berget. Arbetet kommer att påverka framkomligheten i området.

De senaste veckorna har centrala Tranås drabbats av två oplanerade strömavbrott. Båda har kunnat avhjälpas snabbt genom att tillfälligt mata elen från ett annat håll, men orsaken till avbrotten behöver nu åtgärdas.

- Tyvärr måste vi gräva upp för att byta ut kabeln och säkra driften. Kabeln kommer sedan hålla under många år framöver, så vi hoppas Tranåsborna har överseende med detta, säger Magnus Lundberg, elnätschef på Tranås Energi.

Med start under vecka 49 kommer Tranås Energi att påbörja arbetet med att byta ut den nedgrävda elkabeln på sträckan mellan Löfstadkyrkan och seniorboendet Berget. Då kabeln bland annat korsar Storgatan kommer framkomligheten i området att påverkas under de närmaste veckorna.

Arbetet kommer inte att påverka elleveransen i området.

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster.

All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar. Vår elproduktion är märkt Bra Miljöval och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft.

Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman