2015-12-16 08:58Pressmeddelande

Nästa år ansluts Tostås till fjärrvärmenätet!

null

Nu står det klart att Tostås i Tranås får fjärrvärme under nästa år. Tranås Energi bygger ut det befintliga fjärrvärmenätet till området och ansluter ett nittiotal villor.

Tranås Energi har under året undersökt möjligheter och intresse för att bygga ut Tranås befintliga fjärrvärmenät till Tostås. Ca 150 villaägare i området bad om offert på anslutning och ett nittiotal av dessa har nu gjort beställning, vilket innebär att projektet kommer att genomföras.

- Vi är förstås glada över att ett nytt villaområde i Tranås nu får denna bekväma uppvärmningsform. Eftersom värmen är förnybar innebär utbyggnaden dessutom en betydande insats för miljö och klimat, säger Niklas Johansson, vd på Tranås Energi.

Nu fortsätter detaljplaneringen av projektet. Grävningen av schaktet för huvudledningen planeras starta till våren och de första kunderna ansluts till hösten. Vid årsskiftet 2016/2017 beräknas alla installationer vara klara.

Inbjudan till pressinformation

Fjärrvärmeanslutningen av Tostås är ett stort projekt och vi bjuder därför in till en pressträff då vi berättar mer om projektet. Anmäl gärna ditt deltagande till elin.karlsson@tranasenergi.se. Välkommen!

Plats: Smedjeholmen, Norra Storgatan 64, Tranås
Datum och tid: Torsdagen den 17 december klockan 11.30

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster.

All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som enda energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. 

Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman