2017-04-20 12:41Pressmeddelande

Tranås Energi blir pilotföretag för ny kvalitetsmärkning

null

Nu lanserar branschorganisationen Energiföretagen Sverige kvalitetscertifieringen "Schysst elhandel". Tranås Energi är ett av fyra elbolag som är först ut i processen för att få märkningen.

De flesta av Sveriges elbolag är seriösa, men det finns vissa som använder sig av fula metoder vid exempelvis telefonförsäljning. Märkningen "Schysst elhandel" är tänkt att hjälpa kunden göra ett tryggt val av elbolag och få en tydlighet kring vilka villkor och avtal som gäller.

Tranås Energi är tillsammans med E.ON, Mälarenergi och Karlstads Energi pilotföretag för den nya certifieringen.

- Tranås Energi tycker att det är viktigt att vara tydlig och ärlig i sin försäljning så att kunderna känner trygghet i sina elinköp, därför känner vi att ”Schysst elhandel” är ett steg i rätt riktning för oss och branschen. Vi tror att detta skapar förutsättning för nöjda kunder, större förtroende för branschen och förhoppningen är att fler branschföretag skall välja att följa efter och certifiera sig, säger Joakim Bergström, Chef Försäljning på Tranås Energi.

När Tranås Energi och övriga tre elbolag blivit certifierade kan alla Sveriges andra elhandlare anmäla intresse för certifiering.

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster.

All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar. Vår elproduktion är märkt Bra Miljöval och som enda energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft.

Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman