2023-12-07 09:01Pressmeddelande

Tranås Energi får toppbetyg av sina kunder

Emblem med texten Mycket väl godkänd kundnöjdhet, Bäst miljö 2023

Kundnöjdheten hos Tranås Energi har stigit ytterligare och nu tar man förstaplatsen vad det gäller uppfattningen om agerarande för ett hållbart samhälle, det visar årets kundundersökning!

Nu är resultatet från årets kundundersökning här och Tranås Energi klättrar till plats tre i nöjdhetsjämförelsen av de närmare 100 energibolag som gör samma undersökning. Undersökningen genomfördes sist 2021 och Tranås Energi hamnade då på plats fem.

600 privatpersoner och företag har intervjuats om vad de tycker om Tranås Energis prestation gällande bland annat bemötande, tillgänglighet, prisvärdhet och miljöagerande, och Tranås Energi ser överlag väldigt höga betyg på alla områden. Extra glädjande är att 99 % av de tillfrågade kunderna tycket att man agerar för ett miljömässigt och hållbart samhälle. Den höga siffran gör att Tranås Energi hamnar på plats nummer 1 av alla de bolag som jämförs vad det gäller miljöagerande.

– Vi är väldigt stolta över de höga betygen! Speciellt vad det gäller miljöagerande, vilket är resultatet av ett konsekvent arbete under många år. Kunderna ser att vi sätter handling bakom orden och verkligen gör något, säger Niklas Johansson, vd på Tranås Energi.


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Elen vi producerar är märkt Bra Miljöval och vår elförsäljning är certifierad med Schysst Elhandel. Vi bryr oss!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.