2018-05-30 15:26Pressmeddelande

​Tranås Energi öppnar för samarbeten med fler installatörer

null

Intresset för att installera egna solceller växer, både hos privatpersoner och företag. Nu öppnar Tranås Energi för samarbeten med fler lokala solcellsinstallatörer.

Sedan ca 1,5 år har Tranås Energis samarbetsavtal med DJ’s Sol & Energiteknik gett Tranås Energis elhandelskunder 25 öre extra betalt för den överskottsel som sålts tillbaka till energibolaget, vid installation av solceller via DJ’s.

Samarbetet har varit ett lyckat sätt att hjälpa kunderna ta steget mot egen elproduktion. Då efterfrågan under det senaste året ökat hos både kunder och installatörer öppnar Tranås Energi, i samförstånd med DJ’s, nu upp för samarbeten med fler solcellsinstallatörer.

- Vi kommer att informera de lokala solcellsinstallatörerna om detta och välkomnar samarbeten med flera. Vi ser väldigt positivt på det växande intresset för egen förnybar elproduktion, säger Niklas Johansson, vd på Tranås Energi.

Antalet nätanslutna solcellsanläggningar i Sverige ökade med drygt 52 procent mellan 2016 och 2017 och under förra året installerades det cirka 5 300 nätanslutna solcellsanläggningar runt om i landet.

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster.

All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar. Vår elproduktion är märkt Bra Miljöval och som enda energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft.

Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman