2018-09-21 11:44Pressmeddelande

​Tranås Energi vill bygga för digital säkerhet i Tranås

null

Tranås Energi planerar för bygge av en serverhall i Tranås och undersöker just nu intresset för medverkan bland de lokala företagen.

I samband med att Tranås Energi utrett det egna behovet av en serverhall har man beslutat att ge andra företag möjlighet att hyra plats i den som ska byggas, och på så sätt kunna göra en större satsning på digital säkerhet. Den planerade hallen kommer att placeras i Tranås och uppfylla MSBs säkerhetskrav.

- Behovet av digital säkerhet ökar och vi vet att det finns intresse för projektet bland företagen i Tranås. Idag finns inga liknande möjligheter för serverlagring lokalt, så detta är verkligen ett bra tillfälle för de företag som har behov av detta, säger Niklas Johansson, vd på Tranås Energi.

För att bygga en hall i den storlek som gör det möjligt för andra företag att hyra in sig behövs avtal med flera företag innan byggstart. Om intresset inte finns kommer Tranås Energi istället att bygga en mindre hall som räcker för bolagets eget behov.

Den 28/9 anordnas en informationsträff om projektet, välkommen att kontakta Jennie Saxfeldt på 0140-692 21 för mer information och anmälan.

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster.

All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar. Vår elproduktion är märkt Bra Miljöval och som enda energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft.

Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman