2012-11-08 11:52Pressmeddelande

Tranås Energis konsttävling avslutad

null

Under hösten har Tranås Energi, i samarbete med Tranås kommun Kultur och Fritid, Tranås Tidning/Annonsbladet och Tranås konstförening, arrangerat en konsttävling med syfte att snygga till elskåpen i Tranås. Nu är tretton vinnare utsedda!

Den 25 augusti gick startskottet för tävlingen. Intresset var stort och när sista datum för inlämning av bidrag passerat var 53 personer med och tävlade med sina konstverk. Motiven skiljde sig åt, allt från fotografier till oljemålningar fanns med.

- Det är verkligen jättekul att så många varit med och tävlat, säger Elin Karlsson, informatör på Tranås Energi och som varit projektledare för tävlingen. Elskåpen kommer att bli riktigt fina när bidragen är uppsatta!

Tävlingen avgjordes av allmänhetens röstning samt en jury, som vardera hade 50 % att säga till om. Tretton vinnare är nu utsedda och deras verk kommer att sättas upp på elskåp runt om i Tranås centrum lagom till tändningen av ljusslingorna den 15 november. Då kommer även förstapristagaren, det bidrag som fått flest röster, att presenteras och få motta ett presentkort på två hotellnätter för två personer någonstans i Europa.

De tretton vinnarna är (utan inbördes ordning): Steve Nyström, Henrietta Kozica, Joss Ture, Klara Ekstedt, Elisabeth Karlsson, Carina Kero Esberg, Mattias Liljeqvist, Amilia Rehn, Lea Vuorenmäki, Petra Wiberg, Göran Billeson, Britta Palm och Gerd Lövgren.

Juryn bestod av Niklas Johansson VD på Tranås Energi, Linda Staaf från Tranås kommun Kultur och Fritid, Dennis Svensson från Tranås Tidning/Annonsbladet, Bo Olsson från Tranås Konstförening, Eva Boström konstnär och Thommy Wisén från Tranås Konstråd.

De vinnande verken och alla andra inkomna bidrag finns att se på Tranås Energis facebook-sida.

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster.
All el vi säljer är 100 % förnybar och som enda energibolag i Sverige har vi har nyligen mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman