2017-10-18 14:29Pressmeddelande

​Unikt intresse för fjärrvärme i Tranås

null

Fjärrvärme fortsätter att vara ett populärt uppvärmningssätt i Tranås. Under hösten har sju villor i Junkaremålen anslutits till nätet och snart får även Fröafallsborna chansen.

I våras fick Tranås Energi en intresseanmälan om fjärrvärmeanslutning från en villaägare i Junkaremålen, där fjärrvärmenät finns i angränsande gator sedan många år. Ytterligare sex av de tio hushållen på gatan valde att haka på utbyggnaden och snart är deras nya värme färdiginstallerad.

- Det finns ett unikt intresse för fjärrvärme som värmekälla i Tranås, vilket vi tror beror både på smidigheten och bra priser, säger Niklas Johansson, vd på Tranås Energi.

Att ansluta nya kunder i ett område där fjärrvärmenät delvis redan finns utbyggt är ett mycket mindre projekt än att förlägga kulvert till ett nytt område. Därför har det i detta projekt bara gått ett halvår från intresseanmälan till färdiga anslutningar.

Nu startar Tranås Energi ett liknande projekt i Fröafall, där man fått flera förfrågningar den senaste tiden. Tranås Energi kommer inom kort att börja undersöka intresset på Augusti-, September- och Oktobergatan samt bjuda in villaägarna här till informationsmöte.

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster.

All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar. Vår elproduktion är märkt Bra Miljöval och som enda energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft.

Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Om Tranås Energi

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar förnybar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster. All el och fjärrvärme vi säljer är 100 % förnybar och som första energibolag i Sverige har vi mottagit diplom från Älvräddarna för vår miljöanpassade vattenkraft. Vi bryr oss, till ett av Sveriges bästa priser!


Kontaktpersoner

Niklas Johansson
VD
Niklas Johansson
Kontakta Niklas för kommentarer på våra nyheter och pressutskick.
Sven Pålsgård
Elkraftsingenjör
Sven Pålsgård
Jennie Saxfeldt
Chef Försäljning/Kundservice
Jennie Saxfeldt
Magnus Lundberg
Chef Elnät/Fibernät, Ansvarig vattenkraft
Magnus Lundberg
Johan Holm
Chef Fjärrvärme
Johan Holm
Sven-Olof Söderberg
Ansvarig Elhandel/Chef Energitjänster
Sven-Olof Söderberg
Anders Beckman
Projekterande säljare TRAMAN
Anders Beckman